NB I. Maróczy csoport

- Az NB I-ben a DVTK a középmezőnyben foglal helyet négy fordulót követően. Erős ellenfeleken vagyunk túl, így nagy eséllyel és reménnyel vágunk neki egy érmes vagy éremközeli helyezés megszerzésének, amiben fiatal játékosaink komoly szerephez jutnak. A korábbi években tapasztalatszerzés céljából bevetett utánpótláskorú játékosaink, idén már a csapat erejét adják.. Mérkőzésenként öt ifjúsági játékos ül táblához, ami majdnem a csapat felét jelenti. A női táblánkon a még általános iskolás Ress Amira szépen helytáll a nála sokkal tapasztaltabb ellenfelekkel szemben. Az eddigi mérkőzések alapján kiemelendő Gáthi Donát, Papp Ábel, Zámbó Zoltán, Füle Simon és Herczeg Marcell teljesítménye.

NB II. Barcza csoport

- Teljesítményünket és elszántságunkat látva a Magyar Sakkszövetség engedélyével feltörekvő fiataljaink és rutinos felnőtt játékosaink magasabb bajnoki osztályban mérethetik meg magukat. Az NB II. Barcza csoportjában szereplő csapat kapitányságát Kéméndi Dániel utánpótlás edzőnk vállalta el, aki ezzel egyidőben első osztályú minősítést is szerzett. A csapat célja a tisztes helytállás és a kiesés elkerülése, mindezt úgy, hogy közben minél több ifjúsági játékosnak játéklehetőség biztosítása. Ez a cél megvalósulni látszik, hiszen a kötelező két ifjúsági játékos helyett mérkőzésenként négy fiatallal állunk fel. Az elmúlt három mérkőzés alapján kiemelendő Kéméndi Dániel, Török Vilmos és György Balázs teljesítménye.

B.-A.-Z. megye csapatbajnokság

- A megyei bajnokságban idén is két csapattal indultunk, azonban már azzal az egyértelmű céllal, hogy minél több felnőtt és gyerek kaphasson lehetőséget a csapatban szerepelni. Az eredményt így igazából abban mérjük, hogy a játszmák hetven százalékát utánpótlásunk játszotta és csapatunk tagjainak jelentős része szerepelt már valamelyik csapatban. A DVTK III.-as csapatában kiemelendő Kovács Máté és a Tóth család szereplése. Az apuka Péter és a gyerekek Kinga és Kazimierz veretlenül nyolc játszmából eddig hat és fél ponttal járultak, hozzá a csapat előkelő helyezéséhez. A negyedik csapatunkból mindenképp meg kell említeni Ádám Zoltán, György Balázs és Turcsányi Vendel teljesítményét.