Országos U12-es Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 20. forduló

DVSC-DLA  - Diósgyőri VTK 0-3 (0-0)

Debrecen-Pallag, Játékvezető: Nagy Róbert. 
Debreceni VSC-DLA: Szabó G. - Pásztor-Dobi P., Németh K., Jenei B., Vaszilkó Á., Zsiga T., Szilágyi Á., Nagy Z., Tatár N. Csere: Réti B., Gajdos Zs., Tisza B. Vezetőedző: Madar Csaba. 
Diósgyőri VTK: Espán E. - Kapitány Z., Schwak B., Farkas D., Nagy B., Ködmön D., Szabó D., Mester Z., Bagoly B. Csere: Jánosik B., Lázár N., Kuznyecov D., Juhász M., Séra D., A. Pashaev, Meggyesfalvi T. Vezetőedző: Kocsis Nándor. 

Gólszerző: Kuznyecov D. (0-1) a 44., Szabó D. (0-2) a 46., Farkas D. (0-3) a 78. percben. 

Kocsis Nándor: - A szezon legjobb és legfegyelmezettebb játékát nyújtottuk a Debrecen ellen. Tudtuk, hogy jó ellenfél, akik technikailag képzettek és csapatként is kimagaslanak ebben a mezőnyben.  Az egyéni védekezésünk rendben volt és az átmenetekben gyorsak voltunk és nagyon szép támadásokat vezettünk. Gyorsan és kombinatívan, kevés érintővel futballoztunk. A mérkőzés után meg is jegyeztem a csapatnak, hogy ez igazi „férfi munka volt”. Természetesen boldogokak vagyunk, hogy a jó játék eredményességgel is párosult. Ilyen mérkőzésekből kellene minél több a bajnokságban, mert ritmusában, intenzitásában ezek jelentenek fejlődést a játékosok számára. Hatalmas gratuláció a csapatnak! További sok sikert a DVSC-nek.