Összefoglaló 2024. április 16., kedd

LU17: ETO - DVTK 0-1 (0-1)

Győzelemmel zárta az alapszakaszt az LU17-es DVTK. A Győrben megrendezett bajnokin Magyar Antónia talált be a hazaiak hálójába, ezzel nyertek a diósgyőri hölgyek!

LU17: ETO - DVTK 0-1 (0-1)


Leány Országos U17-es Bajnokság, 14. forduló

ETO FC Győr - Diósgyőri VTK 0-1 (0-1)

Győr, ETO Stadion, Játékvezető: Bódi Virág (Szabados Gábor, Kovács Péter). 
ETO FC Győr: Krizanová N. - Radi R., Halmai I., Domján Cs., Szalai M., Szabó P., Hordós N., Laposová T., Ézsely L., Krasznai Z., Gugg N. Vezetőedző: Tóközi Tímea. 
Diósgyőri VTK: Horváth E. - Böröczky L., Mezőssy M., Megyes Zs., Fekete R., Berki M., Képes K., Balogh V., Farkas N., Magyar A., Alföldi R. Vezetőedző: Túróczi Loránt. 

Csere: Alföldi R. helyett Nagy L. az 54., Radi R. helyett Fligh V. a 67., Domján Cs. helyett Csóti K. a 75., Gugg N. helyett Szilvás P. a 75., Halmai I. helyett Piti N. a 80., Képes K. helyett Nagy E. a 87. percben. 
Gólszerző: Magyar A. (0-1) a 30. percben. 

Túróczi Loránt: - Egyénenként és csapatszinten is beletettük a maximumot ebbe a meccsbe, ami a játékban is megmutatkozott. Igazán jó volt látni ezt a hozzáállást. A játékosok bebizonyították magunknak, hogy a kemény munka végül megtérül. Megkóstolhattuk a győzelem ízét. Gratulálok a csapatnak.