Összefoglaló 2020. október 1., csütörtök

"Édesanyám emlékének ajánlottam a gólt"

Hegedűs János első gólját szerezte a DVTK mezében, de elmondta, egy ZTE elleni győzelemnek jobban örült volna. Most hétvégén pedig kapott gól nélkül szeretné lehozni társaival a mérkőzést, mert a támadók biztosan betalálnak egyszer.

"Édesanyám emlékének ajánlottam a gólt"


- Gratulálunk az első diósgyőri gólodhoz!
- Köszönöm szépen, de jobb lett volna, ha más szerzi és mi nyerünk! Mindig igyekszem úgy érkezni a kapu elé, hogy gólt szerezzek. A védekezés után elsődleges feladatom a támadásépítés segítése, nem pedig a befejezés. A mérkőzés előtt Miskei Attila azzal hívott fel, látta a hét közben gyakorolt pontrúgásoknál, hogy Zalaegerszegen gólt fogok fejelni. Ő gyerekkorom óta ismer, tisztában van a képességeimmel, ezért hittem neki. Molnár Gábor nagyszerűen adta be a szögletet, pont a fejemre érkezett, én pedig a jobb alsóba fejeltem.Örültem a gólnak, azonban sokkal jobban meghatározza a mindennapjaimat, hogy a győzelem elmaradt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tudom,hogy Te segítettél az első gólom megszerzésében!! Szeretlek Anya!!


- Az Instagramra viszont fekete-fehér filterrel tetted fel a gólörömöd.
- A közelmúltban hunyt el édesanyám, az ő emlékének ajánlottam ezt a találatot. Nagyon sokat köszönhetek neki, igyekeztem ilyen módon is elbúcsúzni tőle. A Honvéd ellen nem éreztem magam olyan lelki állapotban, hogy én álljak a büntetőpontra letett labda mögé, és ahogy korábban elmondtam, vannak nálam jobb végrehajtók a csapatban. Továbbra is Iszlai Bencét tartom a legjobb 11-es lövőnek, biztos vagyok benne, hogy sok gólt szerez még nekünk büntetőből.

- Minek köszönhető a zalaegerszegi vereség?
- Nem úgy ültek a dolgok, ahogy elterveztük, pedig az Illés Akadémia egykori növendékeként számomra különösen fontos lett volna a ZTE legyőzése. Az elején gyorsan kaptunk egy gólt, majd még egyet, és innentől csak rohantunk az eredmény után, aminek nem lett meg az eredménye. Most szombaton viszont itt a következő mérkőzés, ahol három pontot kell szerezni.

- Akkor térjünk át a Paks elleni találkozóra!
- Jól ismerjük az ellenfelet, stabil a paksi keret, perszer érkezett néhány új játékos is. És ezúttal is számíthatunk a szakmai stáb munkájára, akik rendre jól készítenek fel minket az ellenfél játékából. Két mérkőzésen hét gólt kaptunk, ezért elsősorban pontosítani és egyszerűsíteni kell a védekezésünkön. Adott a feladat, nullára kell lehozni a találkozót, és akkor jöhetnek a támadók, akik biztosan betalálnak egyszer. De akkor sem leszek szomorú, ha kapunk egy gólt, csak elöl legalább kettőt szerzünk, hiszen csapat vagyunk.